|
|
#551 |
|
|
لطفا کسیو پلیس کنید که این خصوصیات رو داشته باشه.1 - پسر باشه 2- سنش زیاد باشه 3- بتونه از کلمات درست استفاده کنه
در بوجود امدن انسان رنگ و بویی از ابی بودن نیست شاید خدا هم پرسپولیسست پلاک 37 در آپارتمان سرخ |
|
|
|
|
|
#552 | |
|
|
نقل قول:
اگه هر چندروز پیاما تونو پاک کنین این مشکل ایجاد نمیشه.البته باید حذف کلی پیامها رو بزنین واین از دست مدیرا فقط برمیاد شما که خودت مدیری ولی بقیه هم اگه خواستن پیامای پروفایلشون رو پاک کنم تو پروفایل من پیام بدن من درخدمتشونم من و تو با پای خسته سوی روشنی دویدیم ای دریغ از کوشش ما که به آخرنرسیدیم من رو با دلواپسی هام توی نیمه راه گذاشتی واسه این شب زده ، افسوس، دیگه احساسی نداشتی بذار تا از دوچشمام اشک بباره شکستم من ، برات فرقی نداره گناه توست که براین حال و روزی بسوز ای دل، سزاواری بسوزی |
|
|
|
|
|
|
#553 |
|
|
...انجام شد شكيبا جان...
[ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید. . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید.
. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید. . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ساکن آپارتمان سرخ واحد 34
|
|
|
|
|
|
#554 |
|
|
سلام
میگم توی بخش مدیا قسمت ویدیو چجور یه فیلم رو برای دانلود بزارم ؟؟؟؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدین مرسی |
|
|
|
|
|
#555 | |
|
|
نقل قول:
[ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید. . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید.
. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید. . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ساکن آپارتمان سرخ واحد 34
|
|
|
|
|
|
|
#556 | |
|
|
نقل قول:
واقعا کاربلد هستی داداش.دمت گرم کار خیلیا رو راه انداختی من و تو با پای خسته سوی روشنی دویدیم ای دریغ از کوشش ما که به آخرنرسیدیم من رو با دلواپسی هام توی نیمه راه گذاشتی واسه این شب زده ، افسوس، دیگه احساسی نداشتی بذار تا از دوچشمام اشک بباره شکستم من ، برات فرقی نداره گناه توست که براین حال و روزی بسوز ای دل، سزاواری بسوزی |
|
|
|
|
|
|
#557 |
|
|
من یه پیشنهاد دارم خدمت کوروش عزیز که اگه میشه یه امتیازات خاصی به کاربرای فعال انجمن بدن من همیشه میبینم بعضی کاربرا خیلی فعالن وبه جای اینکه وارد حاشیه بشن یا مشکلی ایجاد کنند همیشه خبرهای روز رو میزارن تو بخش ها واین خیلی به پویایی انجمن کمک میکنه کاربرانی مثل سرور عزیز روژان عزیز شیمای عزیز مریم عزیز وچندتای دیگه که الان حضور ذهن ندارم
من و تو با پای خسته سوی روشنی دویدیم ای دریغ از کوشش ما که به آخرنرسیدیم من رو با دلواپسی هام توی نیمه راه گذاشتی واسه این شب زده ، افسوس، دیگه احساسی نداشتی بذار تا از دوچشمام اشک بباره شکستم من ، برات فرقی نداره گناه توست که براین حال و روزی بسوز ای دل، سزاواری بسوزی |
|
|
|
|
|
#558 |
|
|
سلام یه سوال این کلمه((بن))چجوریه تلفظشbon,ben,ban؟خیلی برام مهمه لطفا جواب بدین.
[ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید.
. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید.
. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]وقت رفتن نباید گریه کنی***اینجوری دلم برات تنگ نمیشه میدونم هرجای دنیا که باشم***تودلم عشق تو کمرنگ نمیشه اگه خونسرده نگام به دل نگیر***دل تو یه روز ازم خسته میشه اگه اسممو فقط صدا کنی***راه رفتن واسه من بسته میشه [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید.
. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() ساکن اپارتمان سرخ واحد...61...
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
|
من فکر کنم با فتحس
البته از چند تا پرسیدم گفتن با کسرم به کار می ره!!! در بوجود امدن انسان رنگ و بویی از ابی بودن نیست شاید خدا هم پرسپولیسست پلاک 37 در آپارتمان سرخ |
|
|
|
|
|
#560 |
|
|
چندان فرقی نمیکنه چون شما فارسی مینویسید ولی ban درسته
من و تو با پای خسته سوی روشنی دویدیم ای دریغ از کوشش ما که به آخرنرسیدیم من رو با دلواپسی هام توی نیمه راه گذاشتی واسه این شب زده ، افسوس، دیگه احساسی نداشتی بذار تا از دوچشمام اشک بباره شکستم من ، برات فرقی نداره گناه توست که براین حال و روزی بسوز ای دل، سزاواری بسوزی |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| پیشنهاد, پیشنهادات, انتقاد پیشنهاد, انتقادات, دانلود |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|