|
|||||||
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#41 | |
|
|
||
![]() |
![]() |
|
|
#42 | |
|
|
||
![]() |
![]() |
|
|
#43 |
|
|
به نظر منم اگه اس اس و استیل و آذین نرند نشون می دهند هنوز دو آتیشه اند
only perspolis ساکن پلاک 49=9+4=13=شیث با تعصب
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
|
اين بحث، بحث نامرديه وگرنه كي غيرتش رو زير پا ميذاره ميره توي تيمي بازي كنه كه رقيبش بوده؟
علي انصاريان كسي بود كه چند سال پيش زماني كه پرسشوليس تو زمين كارگري تمرين ميكرد و ميرفتيم سر تمرين بهش ميگفتيم داش علي. يه داش علي ميگفتن 100 تا داش علي از كنارش ميريخت بيرون علي انصاريان كسي بود كه واسه خاطر تيم بدنش پر از زخم و جاي بخيه بود از همه بازيكنا بيشتر وقتي تو زمين بود خيال همه راحت بود اگه توپ رد ميشد حريف رد نميشد ازش با غيرتش تو زمين بازي ميكرد اما آخرش چي شد؟ واسه اختلاف با مدير وقت (غمخوار بود فكر كنم) سر لج و لجبازي رفت اس تق لال اما اين وسط دل يه عده مثه ما شكست از رفتن كسي كه شماره پيراهن 8 باشگاه گره خورده بود به اسمش كسي كه داش علي پرسپوليس بود. اما بازي با استقلال وقتي موقع گرم كردن اومد تو زمين اينقدر تشويق شد از طرف پرسپوليسي ها كه تو بازي گم شد نفهميد كه رنگ پيراهنش الان آبي هست و ديگه تو پرسپوليس نيست بگذريم، اما يادتون باشه قضيه علي انصاريان چيزي نيست كه اينجوري بشينيد راحت قضاوت كنيد ![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
من این کار رو هیچوقت قبول نمیکنم
من میگم یه بازیکن حالا به هر دلیلی اگه از یه تیم مثل پرسپولیس جدا میشه هر تیمی میتونه بره به غیر از تیم رقیب آخه مگه میشه کسی سالها توسط هوادارای استقلال هو شده حالا بره اونجا و بگه من عاشق این تیم هستم؟ انصاریان رفت و فوتبالش نابود شد هاشمی نسب خاک بر سر رفت و اصلا معلوم نیست الان کجاست زنده باد پرسپولیس یه قرمزه تو ایران پرسپولیس قهرمان ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
کسی که به خاطر پول از پرسپولیس بره یا واسه تیم ناز کنه خیانت کار محسدب میشه ................
طوفان یه روزی می خوابه کوه ها یه روزی می یفتند اما نمی یفته هرگز این پرچم سرخو قرمز . . . |
|
|
|
|
|
#47 |
|
|
به نظر من كسي كه خودشو دو اتيشه پرسپوليسي بدونه نبايد بره تيمايه ديگه بعد بگه شرمنده يا تو پرسپوليس حواشي هست امكانا ت نيست و غيره اينا يه مشت بهونه الكي هست .كسي كه پرسپوليسو دوست داره بايد حواشيشم دوست داشته باشه .حواشي همه جا هست همه تيما مشكل دارن به اندازه خودشون .مثله كاظميان با معندنچي من دلم واقعا پره از اين دوتا بازيكون
ناپلئون ميگه :حرفي رو بزن كه بتوني بنويسي... چيزي رو بنويس كه بتوني پاشو امضاء كني... چيزي رو امضاء كن كه بتوني پاش بايستي يه قرمزه تو ايران ....................پـــرسپـــوليسه قهرمان ساكن اپارتمان سرخ واحد 42
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
|
||
![]() |
![]() |
|
|
#49 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
|
اگه به خاطر پول بره که واقعا نامردیه و بی تعصبی ولی اگه سرمربی یا مدیر عامل نخوادش بحثش جداست
من به آمار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از آدمهاست پس چرا این همه آدم تنهاست؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
| برچسب ها |
| می, هم, کنه, که, پرسپولیسی, آیا, آتیشه, آتیشست, از, بازیکنی, بعد, جا, خودشو, خیانت, زنه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|