|
|||||||
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#71 |
|
|
استیل آذین یک تیم بی هویته که با پول فقط داره خودش را رشد میده هویت را نمیشه با پول خرید
به نظر من هر پرسپولیسی که به این تیم بی هویت پا بگذاره اصالت پرسپولیسی بودنش را زیر سوال میبره only perspolis ساکن پلاک 49=9+4=13=شیث با تعصب
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
|
این چه حرفیه ؟ یه جیزی انداختن تو دهنا به هر کسی از پرسپولیس میره وصله می جسبونن وقتی دایی نخواستش چیکار کنه ؟
سبز سبزم ریشه دارم من درختی استوارم |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
|
نقل قول:
استیل ادین هیجوقت به گرد پای پرسپولیسم نمیرسه ولی ما نباید درباره تیمای دیگه اینجوری نطر بدیم سبز سبزم ریشه دارم من درختی استوارم |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
دوستانی که احساسی در رابطه با این قضیه برخورد میکنند ، ازشون دعوت میکنم کمی حرفه ای تر به قضایا نگاه کنید !
در مشکلات مالی و فسادهای مالی که جناب هدایتی دارند شکی نیست و من هم این رو قبول دارم البته در عرصه صنعت و نه ورزش ولی اینکه ما بیابم و یک تیم رو بی خود به خاطر احساساتمون هدف بگیریم به نظر من کار درستی نیست ! محسن خلیلی هم توی سیستم فعلی علی دایی که یک سیستم هجومی و سرعتی هست ، جایی نداره و اگر دقت کنید الان فوروارد های ما همشون سرعتی هستند !! بنابراین لطف کنید با چشم باز به قضایا نگاه کنید ، محسن همیشه پرسپولیسی خواهد موند مثل بقیه کسایی که پرسپولیسی هستند و الان توی استیل آذین دارن فعالیت میکنند !! ![]() ------ I hope, for years and years and years, your name remains on eternal ... VIVA ENGLAND ---------- ![]() -------------------- اجرای قوانین به سهولت امنیت رفتاری و فنی ما کمک ویژه ای می کند ( [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید. . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ) ------------- [ برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید. . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ------ We are Persepolis, and we're better than them ... we have 35 million fans and we're better than them ... More than 25 championship, is in our record ... So We Take The Result That Persepolis is The Best |
|
|
|
|
|
#75 |
|
|
چرا اینقدر گیر دادین به محسن خلیلی
اونم یه بازیکن معمولی بود که از پرسپولیس رفت اگه دیدید اونم مثل فرزاد آشوبی چند سال دیگه رفت استقلال تعجب نکنین این جو بازیکنا به درد تیم محبوب ما نمی خورن تو بازی که باشن دیدیم تو این 2 فصل چی کار کردن رو نیمکتم که باشن تیمو می برن به حاشیه پس برو به سلامت آقا محسن دیگه هم اینورا پیدات نشه .............. طوفان یه روزی می خوابه کوه ها یه روزی می یفتند اما نمی یفته هرگز این پرچم سرخو قرمز . . . |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
|
نقل قول:
من یک روزی عاشق عقاب آسیا بودم هنوز هم دوستش دارم و براش احترام زیادی قائلم اما از مسادل اخیر خیلی ناراحتم حتی اگر حق هم باهاش بود نباید به استیل آذین میرفت و اینطوری درباره ی این تیم مصاحبه میکرد only perspolis ساکن پلاک 49=9+4=13=شیث با تعصب
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
به نظر من هرکس اختیار کار خودشو داره.
محسن خلیلی اگه رفت به خاطر این بود که تو تفکرات دایی جایی نداشت. یادتون باشه فوتبال شغل محسنه و باید ازش پول دربیاره. وقتی با کمترین سقف قرارداد با پرسپلیس قرارداد بست یعنی اینکه به تیم پرسپلیس عشق میورزه ولی نمیتونه بیکار بمونه چون فوتبال شغلشه و نمیتونه به خاطر عشقش که فعلا از دستش داده از نون خوردن بیفته آخر از عشق تو وارد بر کلیسا می شوم میکشم دست از مسلمانی مسیحا می شوم دختری از امت عیسی گرفتارش شدم یا محمد همتی کن تا مسلمانش کنم ![]() .:: ***OnLy PesRsPoLiS***::. ساکن آپارتمان سرخ واحد 120
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
|
||
![]() |
![]() |
|
|
#79 |
|
|
به نظر من بحث استیل و آذین و اس اس با بقیه تیم ها فرق داره یکی داره ستاره های ما را نی دزده تا بتونه محبوبیتی در حد پرسپولیس پیدا کنه و تماشگر برای خودش جور کنه اون یکی هم که رقیب چندین ساله و قدیمه
حتی استقلال اهواز هم مهم نیست اما استیل آذین تیمیه که می خواهد بین هواداران پرسپولیس دو دستگی ایجاد کنه همه هم این موضوع را خوب می دونند محسن خلیلی داشت میرفت نفت چی شد یک ساعته سر از استیل آذین در آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ only perspolis ساکن پلاک 49=9+4=13=شیث با تعصب
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
|
نقل قول:
موافقم استیل در حدی نیس ک بخواد هوادار پیدا کنه کل پرسپولیسم بخره ما طرفدارش نمیشیم ![]() اسون بدست نیومدی که اسون از دستت بدم/تورو به دست هیچکسی حتی خدا من نمیدم برای داشتنت منم به حرف و فرمونت میرم/میام فدای تو میشم خودم به قربونت میرم نیست کسی جز من بتونه عاشق و رامت بمونه/این همه دیونگیام بذار به یادت بمونه وقتی ستاره های ما شبا میان تو اسمون/ نمیذارم ستاره ای بیاد بشینه بینمون هرجای این دنیا بری بدون به دنبالت میام/ واسه رسیدن به تو از همه کاری بر میام خیال نکن میذارمت بری ازم دل بکنی/ تا به همیشه دارمت تا به ابد مال منی ***** اپارتمان سرخ طبقه4 پلاک10![]() |
|
|
|
|
| برچسب ها |
| هر, کس, پرسپولیس, آذین, از, استیل, بی, بره, غیرته |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|